Різанина по-сусідськи: почалося з «50 грам» алкоголю, а закінчилося ножем в грудній клітці

На Косівщині правоохоронці розбираються з причиною різанини між сусідами. Що вони між собою не поділили? Близько 15 години дня два чоловіки-сусіди зустрілися за чаркою та розмовляли. Згодом мирна розмова переросла у словесну перепалку, а ще згодом у фізичну розправу. Виявляється господар наніс серйозних тілесних ушкоджень гостю, поціливши ножем у грудну клітку другого.

Таку інформацію повідомила прес-служба відділу поліції міста Косів. Інцидент трапився вчора, приблизно вдень о 15.30 до місцевого відділку поліції прийшло повідомлення від одного з жителів району, який виявився сином чоловіка, вдарившого сусіда в груди. Поліція прибула на місце правопорушення і зараз з’ясовує всі деталі ситуації. Ще відомо, що господарю 77 років, а потерпілий сусід на 35 років молодший і йому 42 роки.

Чоловіка з тілесними ушкодженнями одразу ж доставили до міської лікарні. У нього різана рана грудної клітки. Якщо говорити про покарання, то у поліції даний інцидент розглядають як умисне легке тілесне ушкодження. Згідно з  відповідною статтею Кримінального кодексу, правопорушення такого виду можуть призвести до двох років позбавлення волі, у кращому випадку до громадських робіт від ста п’ядесяти годин або виправних робіт до одного року.

На жаль, даний випадок непоодинокий за вчорашній день. Вчора на Калущині чоловік лишив життя рідну матір. Згідно з розслідуванням виявилось, що між сином та його матір’ю виникла сварка. Це і призвело до безлічі ударів, нанесених сином. 75-тирічна жінка померла від численних синяків, гематом, перелому носа. Тепер злочинцю загрожує термін ув’язнення від семи до десяти років. Свою провину чоловік заперечує, а слідство встановлює у якому стані знаходився чоловік під час вбивства.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.