Що ж вони там тільки витворяли…Накрили бордель з “особливим послугами”, який організувала 28-річна проститутка

Співробітники правоохоронних органів затримали організатора нелегальних притонів в Києві та Київській області. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.


За інформацією правоохоронців, 28-річна повія організувала свій притон. Так, через жорсткий кастинг, вона набрала дівчат, які надавали послуги сексуального характеру відвідувачам готелю і жителям області. Ціни на “особливі послуги” варіювалися від 1,2 тисячі до 3 тисяч гривень за годину.

Оперативники провели 13 обшуків в Києві, Харкові, Рівному та Полтавської області, в ході яких виявили: грошові кошти, комп’ютери, дві одиниці вогнепальної зброї, банківські картки, список клієнтів, графіки чергувань, диспетчерів і охорони.

Бізнес вели двоє людей: 31-річний колишній спортсмен, який забезпечував безпеку “співробітниць”, а також 28-річна жінка, яка займалася розробкою сайту і створенням портфоліо дівчат.
Зараз тривають слідчі дії. Всі учасники злочинної групи затримані. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Порушено кримінальні провадження у частині 2 статті 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) і частини 2 статті 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв NewsOne, злочинна група з надання різноманітних сексуальних послуг була затримана під Києвом. Оперативники протягом дев’яти місяців проводили роботу по дослідженню і документування цієї злочинної діяльності. В результаті операція пройшла успішно – фігурантів групи затримали.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.