Дочка жорстоко зарізала відомого російського спортсмена і місяць жила з його трупом

Дочка жорстоко зарізала відомого російського спортсмена і місяць жила з його трупом.

Жахливе в своїй незрозумілою жорстокістю злочин розслідують столичні поліцейські. За версією правоохоронців, відомий радянський спортсмен став жертвою власної дочки.

Першою на сполох забила колишня дружина воротаря збірної СРСР з хокею Віктора Толмачова. Дільничному 76-річна пенсіонерка пояснила, що прославлений радянський спортсмен, чиє ім’я колись гриміло на всю країну, вже більше тижня не виходить на зв’язок.

За адресою проживання 78-річного Віктора Толмачова виїхала поліція. Прибулих правоохоронців в дверях квартири одного з будинків по Відкритому шосе на сході Москви зустріла 55-річна дочка спортсмена. Вона розповіла, що її батько поїхав відпочивати на Україну, в Закарпаття. Однак різкий запах, що виходить із глибин квартири, змусив поліцейських засумніватися в її словах.

І дійсно, на дивані співробітники правоохоронних органів виявили напіврозкладений труп, накритий брезентом, передає “Московський комсомолець”. Незважаючи на гнильні зміни, експертам вдалося визначити причину смерті – сім колото-різаних поранень.

Жінка, яка місяць провела в одній квартирі з тілом зарізаного батька, була затримана. За фактом події порушено кримінальну справу за статтею “Вбивство”. За попередніми даними, жінка зізналася в скоєнні злочину. Близькі розповіли, що з сім’єю у підозрюваної завжди були натягнуті відносини. Жінка ніде не працювала, продала свою квартиру, залишивши власну дочку без житла, і переїхала в однокімнатну квартиру до Віктора Толмачева.

Внучка хокеїста відвідувала пенсіонера. В останній раз вона була в квартирі 7 серпня. За її словами, в цей день її мама розмовляла сама з собою, але спортсмен запевнив, що у них все нормально. Більше свого дідуся вона живим не бачила. Дівчина підтримувала зв’язок з родичами по телефону і при розмові з матір’ю не помічала нічого незвичайного.

Читайте також  “Вбив і тіло зберігав під ліжком”: Чоловік виставив на продаж будинок з трупом дружини

На розпитування про Віктора Толмачова його дочка кілька разів відповідала, що він спить, а потім розповіла історію про поїздку на Україну. Ця версія не здалася родичам дивною, адже пенсіонер кілька разів на рік їздив в передмістя Львова, де його вже чекала знайома-лікар.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.