У Севастополі продемонстрували гімн “божевільній Росії”

Інцидентом вже зацікавилася ФСБ.

122937

У Севастополі продемонстрували гімн “божевільної Росії”, інцидент стався на відкритті з’їзду громадсько-експертної ради при губернаторі, повідомляє радіостанція “Говорит Москва” з посиланням на заступника голови департаменту внутрішньої політики окупаційного уряду Севастополя Володимира Тюніна.

“Зазвучав гімн Росії, на екрані з’явилися слова. Я знаю напам’ять гімн, тому я ніколи не читаю, що там написано. Але дівчата наші, які були на цьому з’їзді, прочитали, побачили, що там йде знущальна, образлива переробка тексту”, – розповів Тюнін.

Він припускає, що це помилка оператора, який не перевірив текст, або підготовлена провокація.

За даними “Дощу”, інцидентом вже зацікавилася ФСБ. Однак на жорсткому диску комп’ютера, з якого слова показували на великому екрані, картинку з текстом не виявили, оператор каже, що нічого не знає і не розуміє, про що йдеться.

У ЗМІ з посиланням на очевидців повідомляють, що в тексті гімну, продемонстрованого на заході, Росія названа “божевільною державою”.

Нагадаємо, Росія окупувала Автономну республіку Крим у 2014 р. Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 р. початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. Ключові міжнародні організації, в тому числі Генеральна асамблея ООН, засудили дії Росії і назвали анексію і окупацію Криму незаконною. Проти РФ були введені економічні санкції.

Джерело: http://ua.112.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: