На Прикарпатті старенька мама найважчого пораненого бійця АТО носить воду від сусідів та пере у річці (відео)

Чоловік вже третій рік лікується після важкого поранення на Сході. У 2015 році він отримав вкрай важкі поранення: черепно-мозкову травму з втратою частини черепа з правого боку.  


Потроху, уривками Руслан почав згадувати своє життя. Згодом лікарі вживили йому в череп металеву пластину. Відвідавши чималу кількість реабілітаційних центрів, Руслан почуває себе краще, проте за ним потрібен щоденний догляд, пишуть Вікна.

Крім хворого сина, мама Галина Іванівна опікується усією господаркою. Їй допомагає невістка та онуки від другого сина, сусіди, проте на свої жіночі плечі Галина Іванівна бере велику нішу роботи. Нині Руслан вже ходить і нормально говорить, проте ліва рука досі погано працює. Руслан дуже багато курить через нерви та хвилювання.

У дворі Зваричів вже роками немає води. Криниці обміліли, а та вода, що є – дуже брудна. Калуська РДА виділила Руслану Зваричу земельну ділянку зі старою хатиною, що по сусідству з їхньою. Тож колодязь планують викопати між хатами. Жінці дуже важко без води у дворі, вона ходить прати до ріки, а щоб зварити поїсти носить воду з двору свого другого сина. Каже, що качає воду гідрофером, проте таку воду навіть корови не хочуть пити.

У дворі Руслана Зварича — пораненого бійця АТО з Калущини, нарешті, з’явилися бетонні кільця для криниці. Цьому посприяли волонтери Координаційного центру сприяння і допомоги учасникам АТО Калущини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.