У машині, розтрощеній після зіткнення з бензовозом їхав священик. На ньому – ані синця (Відео)

Чому перекинувся бензовоз: у слідства дві версії, серед яких людський фактор і технічна поломка фури. З восьми пошкоджених машин дві легківки не підлягають ремонту. Два місяці триватимуть експертизи.

Лише одна жінка – водій «Фольксваген Поло», отримала тілесні ушкодження в аварії. Хоча дві легківки розтрощені настільки, що ремонту не підлягають. За кермом іншої – «Део Ланоса», був священик. Авто розтрощене, а на отцю – ані синця. Як нам вдалось дізнатись, за кермом цього авто перебував отець Роман (Любомир) – священик церкви Архистратига Михаїла (УГКЦ), що на вул. 15 Квітня у Тернополі,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на te20minutua.

Загалом в аварії постраждали 8 автівок. Про це повідомили у відділі розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління нацполіції в області.   Нагадаємо, біля Петрикова перекинувся бензовоз. Аварія сталась 1 вересня близько 15.00. Водій вантажівки помер у «швидкій».

– Окрім цистерни, пошкодження в цій ДТП отримали ще сім машин, – повідомили у відділі розслідувань злочинів у сфері транспорту головного управління нацполіції в області. В п’яти пошкодження менш серйозні. Ще дві – у стані знищення, ремонту не підлягають. Ремонт автівок, які можливо полагодити, покриє страховка, кажуть слідчі.

Якщо вартість виходитиме за ліміт страхового випадку, решту оплачуватимуть власники пошкоджених автомобілів. Щодо бензовозу – і саме авто, і вантаж теж були застраховані. У справі проводитимуть чимало експертиз. Серед яких і судмедекспертиза щодо причин смерті водія фури, і експертизи крові усіх учасників ДТП. Перевірятимуть, чи була цистерна в технічно справному стані, і як всі автомобілі-учасники ДТП між собою контактували. Щодо потерпілих в аварії людей – їх двоє. Травми отримала водій «Фольксвагена», яку доправили до лікарні. Загрози її життю немає, кажуть у поліції. Водій цистерни загинув в «швидкій» через кілька хвилин після скоєння ДТП.

Читайте також  На Прикарпатті трапилося смертельне ДТП

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.