Гончарук вимагає звільнення директора ДП «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів»

Колегія Івано-Франківської облдержадміністрації підтримала звернення Олега Гончарука до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана щодо перебування Володимира Дегтяра на посаді директора ДП “Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів”.

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук вкрай незадоволений діяльністю керівництва “Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів”.

“Уявіть ситуацію: я, голова ОДА, протягом 14 місяців не можу зустрітися з керівником стратегічного підприємства. Наголошую – державного підприємства. Вчора набираю керівника – він розмовляє по телефону. Проходить хвилина – трубку не бере. Пишу есемеску – через пару хвилин телефон уже вимкнений, – розповідає Олег Гончарук про “співпрацю” з керівництвом підприємства. – Я півроку, зціпивши зуби, це терпів, але тут до мене прийшли люди, які говорять, що під загрозою поставки сировини. З цим треба щось робити”.

Зазначалося, що аграрний фонд планував перемістити з Тернопільської області більш як 100 тисяч тонн зерна, але працівників фонду просто не пустили на територію хлібокомбінату – без пояснень.

Також керівництво підприємства у час, коли в області тривають жнива, а погода цьому не сприяє і потрібно сушити зерно, відправило у примусові відпустки працівників.

На підтвердження слів Гончарука директор міського ТДВ “Івано-Франківський хлібокомбінат” Світлана Криворучко розповіла, що протягом останнього часу немає співпраці зі стратегічним підприємством.

“Керівник появився два тижні тому і пояснив, що перестали працювати, бо була спроба рейдерского захоплення, – говорить Криворучко. – Такого раніше не було. Такі дії призвели до того, що ми мали підняти ціни».

Гончарук перепитав у правоохоронців, чи були заява про спроби рейдерського захоплення підприємства. Ті повідомили, що таких заяв не надходило.

Голова ОДА підсумував, що такий керівник не може бути на посаді, і попросив підтримати звернення до прем’єр-мінстра з проханням розглянути доцільність перебування його на посаді.

“Зробили з державного підприємства доходне місце для когось. Терпець урвався”, – сказав Гончарук.

Колегія ОДА підтримала звернення.

“Дякую за підтримку вкрай важливого для мене рішення”, – підсумував голосування Гончарук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.