Не цілуйте дітей….Вбита горем мама застерігає всіх від смертельної хвороби, симптомів якої не видно

Мама новонародженого малюка попереджає батьків, щоб ті не цілували свою новонароджену дитину, після того, як її малюк заразився смертельним менінгітом.

Як повідомляє The Daily Mail, 26-річна Кристал Хейс і її дев’ятиденний син Гуннера потрапили в лікарню, після того, як у дитини піднялася висока температура.

Лікарі діагностували у дитини небезпечний вірус менінгіту. Обстеживши новонародженого, доктора з’ясували, що інфекція могла потрапити в слабкий дитячий організм через простий поцілунок.

“Вони можуть відчувати себе добре, добре виглядати і не мати ознак або симптомів чого-небудь, але ці крихітні сплячі віруси можуть бути фатальними. Я буду обіймати мого малюка і ніколи не буду цілувати чужого новонародженого. Я ніколи не поцілую жодного з моїх інших новонароджених дітей. Занепокоєння і біль, які ми відчували в той день, були вище слів і не коштували тисячі поцілунків “, – говорить мама дитини.

Вперше батьки помітили, що з малюком щось не так під час нічного годування. Дитина була теплим, але мама списала це на спекотну погоду. На наступний ранок температура була вже 38,9 градусів. Батьки спробували роздягнути його, але дитина стала плакати, як тільки до нього торкалися. Дихання було частим.

Уже в дитячому відділенні йому різко стало гірше і лікарі діагностували вірусний менінгіт. Втім, лікарям вдалося впоратися з інфекцією.

Зараз малюк повністю видужав і його здоров’ю нічого не загрожує.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.