Слова мудрої відьми

Ці слова мудрої відьми є законом щасливого кохання. Просто вивчіть і дотримуйтеся їх.

Я хотів би піклуватися про тебе, не бажаючи тебе змінити; любити тебе, залишаючи тебе на свободі; приймати тебе всерйоз – ні до чого не примушуючи. Приходити до тебе – не нав’язуючи себе. Щось дарувати тобі – без очікування чогось у відповідь. Вміти прощатися з тобою – не боячись втратити тебе назавжди. Говорити з тобою про мої почуття – не перекладаючи на тебе відповідальність за них. Ділитися з тобою знаннями – не повчаючи тебе. Радіти тобі такою – який ти є. Якщо і ти з такими ж почуттями підеш мені назустріч – ми зможемо збагатити один одного.

Як це прекрасно, жити в повній свободі і в той же час в гармонії з усіма, не скидаючи з плечей відповідальність і турботу один про одного, і це не кайдани рабства і не обмеження, які накладаються один на одного, а вміння брати на себе щось більше, ніж прості функції розмноження або продовження роду. Людські примхи нашого его, висунуті людьми по відношенню один до одного – нікчемні й фальшиві в порівнянні зі справжньою силою, яка завжди на стороні свободи, і це вміння бути відповідальним за свої вчинки і за наш щосекундний, щогодинний, щоденний вибір, що ми по суті робимо постійно.

Нашими виборами і прийнятими рішеннями пронизаний і витканий весь всесвіт, починаючи від побутових дрібниць, і закінчуючи любов’ю, бо людина по суті є вибором, що вона вибирає, на що вирішується, і які рішення вона приймає – таким чином і складається її «доля ». Свобода – це основний показник якості життя і того, чи правильно був зроблений вибір, чи правильні рішення, чи правильно живемо і розвиваємося, або хибно.

Читайте також  Життя на повну. Ви тільки погляньте, що сьогодні твоpилось у Буковелі (ФОТО)

Закон, який управляє всесвітом – це вічний розвиток, еволюція, стрибок і розкриття себе і всього, а цього не буває без свободи, і якщо ми суперечимо цій простій і вічній істини, якщо ми не служимо їй і не ведемо себе і інших до цього, то ми розвиваємо егоїзм, заохочуємо жорстокість, і тоді будь-які відносини, почуття, починання, діяння, будь-які самі піднесені думки і умовиводи стають черговою концепцією, склепінням заборон і обмеженнь, петлею на шиї, мертвою точкою, убого завершеною і покараною вже за життя.

Це шлях до страждань і мук, шлях в рабство.

Ті ж, хто від роду нашого, з роду сильних – вони вільні, чисті і щирі один до одного, їм нема чого один від одного ховати, нічого не соромляться, тому що в них немає брехні і помилок, немає жалю, вони блаженні і реалізовані, так як такий союз душ уподібнюється самому всесвіту.

Такий союз непорушний і ніхто і ніщо не може перебігти дорогу людям, які з’єднані таким союзом! Це та якість життя, якою проживають справжні відьми, веди, маги, люди віддають, і це є те єдине, заради чого вони проявлені в світі.

Люди, що йдуть проти такого союзу – вже передчасно вражені і розгромлені, розвіяні в пил і прах, розчинені в небуття вже за життя …це питання лише часу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.