У Ані Лорак через її зрадницьку позицію відібрали не тільки нагороди, а ще й квартиру в Україні: “Це нечесно”

Ані Лорак можуть позбавити квартири в Україні.

Кароліна народилась у Чернівцях та прожила там пів свого життя і саме в Україні вона почала свою кар’єру співачки. І варто зауважити, що дуже успішну, оскільки саме через Україну багато країн змогли дізнатися, хто така Ані Лорак. Дівчина роками вибудовувала свою кар’єру, часто брала участь у різноманітних конкурсах та фестивалях, виступала на різних заходах, та навіть дуже швидко почала давати сольні концерти та збирати цілі стадіони.

Тож, зірковості у просторах України, Лорак було достатньо, але в якийсь момент вона вирішила, що в росії є набагато більше перспектив та спочатку їздила туди просто виступати, але потім перебралась назовсім і вже у російській федерації почала заново будувати свою кар’єру і, звісно, що та інформація, яка супроводжує її там, впливає на неї та замилює дійсність. На жаль, інформація, яку ми чуємо і бачимо залишає дуже сильний відбиток на нашій свідомості. Тому, коли почалась повномасштабна війна в Україні, звідки родом Лорак, вона дуже засмутила своєю реакцією українців.

Кароліна обрала активно мовчати про війну, аби не втратити свої прибутки та статки, які вона встигла заробити в росії. Ця позиція була незрозумілою для її колег та співвітчизників, але саме через це, Лорак та інших артистів позбавили українських нагород.

А тепер артистці загрожує ще й втрата квартири, яка у неї є в Україні, тож, співачка вважає, що це нечесно, лише через її позицію, позбавляти її квартири. І колега Ані Альошкін вважає, що це неправильно і вона має боротися за свою квартиру, оскільки, такого закону, ніби-то взагалі не існує і війна – не привід позбавляти людину квартир та інших здобутків через позицію.

Читайте також  Досить зрад: на Майдані протестують проти Зеленського (фото, відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.