Дружина відомого українського політика засвітилась у непристойно дорожезній вишиванці. ЯКА КРАСА!

Дружина губернатора відзначала День незалежності у вишиванці всесвітньо відомого дизайнера.

Дружина голови Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля Майя прийшла на святкування Дня незалежності в Запоріжжі в дорогий вишиванці від іменитого дизайнера Віти Кін.

Варто відзначити, що Віта Кін зробила українські орнаменти головним трендом літа, вважають британські журналісти з The Telegraph.

Поряд зі світовими знаменитостями, вишиванку від Віти Кін вибрала і перша леді. Марина Порошенко красувалася на обкладинці саме в етнічних мотивах від цього дизайнера.

Не стала відставати від дружини президента і супутниця Запорізького губернатора. Майя Бриль вибрала вишиванку з нової колекції, яку поки неможливо замовити онлайн. Точна вартість сукні невідома, але ціна на схожі вишиванки стартує від 2 тисяч доларів. Фотографію цієї сукні дизайнер опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Варто зазначити про істотну різницю між можливостями дружини одного з найбагатших українців Марини Порошенко і Майї Бриль, чий чоловік після служби в армії все життя працював у силових структурах і не займався бізнесом.

Як заявляв сам голова ЗОДА Костянтин Бриль, його дружина заробляє близько 20 тисяч гривень. Тим самим, на купівлю Майя Бриль повинна була як мінімум 3 місяці нічого не їсти і не купувати, відкладаючи на одну сукню.

Нагадаємо, сім’я Брылей вже була помічена за несопоставлением офіційних заробітків і стилю життя. Журналісти вже показували люксовий відпочинок і навчання в елітних закладах дочок чиновника, який після армії все життя пропрацював на держслужбі.

Багато розкішних фото в Instagram показали дочки голови Запорізької облдержадміністрації, за сумісництвом генерал-майора СБУ Костянтина Бриля. Молодша дочка Валерія ходить в престижну приватну школу на Новопечерських Липках з портфелем від Fendi. Вартість такого «шкільного ранця» — становить майже 68 тис. грн. При цьому дівчина хвалиться і сумкою Louis Vuitton за $2 тис. На вушках школярки красуються сережки від модного будинку Chanel, які коштують близько 8 тис. грн. А ось у старшої дочки голови ОДА — Христини Бриль — браслет і кільце від Cartier. Такий набір власниці обійшовся приблизно в 270 тис. грн, а сумочка у Христини від Chanel за 100 тис. грн.

Читайте також  У Гройсмана опублікували “газову постанову”, згідно з якою газ для населення може подорожчати майже вдвічі

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.