32 калуські родини зобов’язали повернути зайво нараховану субсидію

84 тисячі гривень зайво нарахованої субсидії повернyли калушани у 2016 році. Загалом органами соцзахисту було перевірено понад дві тисячі сімей, які отримують субсидію.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила начальник управління соцзахисту населення Калуської міської ради Любов Федоришин, передають “Вікна”.

Як відомо, з минулого року було оголошено про початок процедури верифікації соціальних виплат. Перевіряють у тому числі й одержувачів субсидій. Відтак, якщо з’ясовується, що людина приховала певну інформацію, яка мала вплив на розмір призначеної субсидії, органи соцзахисту проводять перерахунок. Зайво нараховану субсидію у такому випадку треба повертати.

За минулий рік у Калуші було перевірено 2287 сімей. У 32-х із них виявили зайво нараховану субсидію, яку людям довелося повертати. Загальна сума по цих сім’ях склала 84 тисячі гривень.

Здебільшого, зазначають в управлінні соцзахисту Калуської міської ради, люди “забувають” інформувати про покупки, які перевищують 50 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.