Завтра в середмісті Івано-Франківська гратимуть в “джуру”

У вівторок, 16 травня, о 10.30 год. в Івано-Франківську на двох майданчиках відбудеться другий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

На Вічевому майдані учасники гри «Джура» шикуватимуться у похідний стрій зведених колон та пройдуть пішою ходою до пам’ятника І.Франка.

Учасники гри прибувають на шикування в парадних одностроях з емблемами, прапорами, хоругвами роїв тощо.

Довідка :
Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») (далі – гра «Джура») є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.
Метою гри «Джура» є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості.
Змагання полягають у проведенні комплексних командних ігор військово-спортивного, культурно-інтелектуального та патріотичного спрямування, на обласних та всеукраїнському етапах, в ході яких відбувається відбір кращих команд та визначення переможців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.