Під колесами автівки ледь не опинились мама з дитиною, які переходили дорогу у невстановленому місці. ВІДЕО

Дуже часто у ДТП звинувачують водіїв, які ніби-то завжди їздять у нетверезому стані, не слідкують за дорогою та просто є неуважними за кермом.

Проте часто причиною аварій є і неуважні пішоходи, які свідомо порушують правила дорожнього руху. Відео з неуважними пішоходами-порушниками з’явилось у інтернет-спільноті AutoLife IF, передає WestNews.

На ролику добре видно, як мама вела за руку дитину, вирішила перейти дорогу у недозволеному місці та ледь не опинилася під колесами автівки. На щастя, водій встиг вчасно загальмувати.

Раніше на цьому ж місці ледь не переїхали жінку, яка спокійно переходила дорогу. Тоді панянка-порушниця ще й обурилася на водія, який, на її думку, їхав не по тій полосі.

Такі випадки трапляються дуже часто на дорога не лише України, а й нашої області. Пішоходи можуть не звертати увагу на інших і переходити дорогу там, де їм захочеться. Так, нещодавно у Франківську трапилась аварія, де жінку переїхав велосипедист. Жінка перебігала дорогу і раптово вибігла на велосипедну доріжку. Відтак, водій двоколісного транспорту не встиг зупинитись і наїхав на жінку.

Тому, шановні пішоходи, Вам також слід бути уважними. Ваша безпека та життя залежать, у першу чергу, від Вас самих. Тому не шукайте винних навколо, а самі слідкуйте за тим, щоб не трапилося біди. А найголовніше – дотримуйтеся правил дорожнього руху.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.