Країна для мажорів: Брат мера з Черкащини побив дівчину (відео)

У райцентрі Христинівка Черкаської області розгорівся скандал, пов’язаний з родиною градоначальника. Кілька тижнів тому в місцевому кафе, компанія, в якій був брат мера, по-звірячому побила дівчину. Це зафіксували камери спостереження. Справу намагалися зам’яти. Але шокуючі кадри потрапили в інтернет, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Подробиці”.

03_e5f44-e1478949562673
На цьому відео з камер спостереження христинівського кафе нічого незвичайного. Гуляє місцева компанія. От тільки пізніше молодики починають бити дівчину. Падаючи, Ірина вдаряється головою об кут дивана. Втрачає свідомість. Але катування на цьому не припиняються. Через два тижні після події дівчина все ще в стані шоку. Спілкується зі знімальною групою “Подробиць” по телефону.

“У мене все зафіксовано: і руки, і ноги, і голова, також кінцівки рук дуже були побиті, тому що закривала обличчя. Вони чіплялися до всіх людей, не тільки до нас, там ще в закладі були люди”, – сказала Ірина, потерпіла.

У кафе Ірина прийшла з подругою. На цих кадрах видно, як та намагається захистити її від агресивних чоловіків. Персонал закладу і зовсім з ними не сперечається – компанія непроста. Головний в ній брат мера Христинівки Василь Наконечний.

Працівники кафе кажуть: посиденьки Наконечного з друзями завжди закінчуються подібним. “Це беззаконня і все. Той мер, він знає, що йому нічого не буде, а брат мера знає, що у нього брат мер, і він його за будь-що вирішить”, – сказав Дмитро Швець, працівник кафе.

Так звану “могутність” брата градоначальника відчув і наряд поліції. Вже у присутності мера Василь Наконечний штовхає одного поліцейського, потім приймається за другого.

Такі погрози від родичів мера поліцейський Сергій Шумко отримує регулярно, в помсту за заяву на мера вже у відділенні той накинувся на нього з кулаками. “Наніс мені удар по голові, по потилиці, погрожував, і розправою та звільненням з УМВС і т. п.”, – сказав Сергій Шумко, співробітник Уманського відділу поліції.

Читайте також  Душив рушником: на Прикарпатті чоловік знущався з дружини

Про те, що трапилося, в 10-тисячній Христинівці мало хто говорить. І не дивно – сім’я Наконечних беззмінно керує райцентром вже 11 років поспіль. У приймальні градоначальника на видному місці фото покійного батька. Він двічі обирався мером, а після смерті крісло зайняв син.

Сам мер охочіше говорить, що зробив для міста, ніж про нещодавній інцидент. Мовляв, це політична провокація. “Як такої, бійки взагалі не було, ми ж бачимо, що відео, саме відео було змонтовано, там абсолютно різні були дні”, – сказав Микола Наконечний, міський голова Христинівки.

Оригінали відео з камер спостереження вже у поліції. За фактом побиття Ірини і нападу на поліцейського відкрили три кримінальні провадження. “Тут також порушені права і поліцейських, тому збір матеріалів йде повний і об’єктивний, для об’єктивного розслідування”, – сказала Леся Усенко, прес-офіцер Уманського відділу поліції.

В об’єктивності розслідування потерпілі сумніваються. Вже двічі перебував під слідством за тяжкі злочини Василь Наконечний – суд нещодавно відпустив його із СІЗО на поруки дружини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.