Оце так погуляв! Київського священика знайшли мертвим в сауні з дівчатами. Ви онімієте від побаченого (ВІДЕО)

У Броварах високопосадовець УПЦ МП з Закарпаття помер в сауні з проститутками.

Експертиза встановила, що смерть священнослужителя носила природний характер. У протоієрея начебто під час суботнього відпочинку в сауні раптово зупинилося серце через тромб, який відірвався.

Клірик Київської єпархії УПЦ (МП) 26-річний протоієрей Іоанн Корнута був знайдений мертвим в одному з закладів для відпочинку в Броварах, на околицях Києва. Смерть наздогнала священика в сауні з дівчатами легкої поведінки, які до того ж пограбували свого партнера.

Тіло отця Іоанна Корнути знайшли співробітники сауни і повідомили про подію правоохоронним органам.

Як з’ясувалося, “особи, які мали зовнішність дівчат легкої поведінки”, пішли в сауну разом з о. Іоанном, де провели з ним час, а потім залишили заклад, залишивши мертвого священика без його особистих цінних речей.

Зокрема, у протоієрея пропав мобільний телефон. Також на тілі священика не знайдено дорогого ланцюжка, який зафіксували камери відеоспостереження, коли отець Іоанн з подружками заходив у сауну. Під час обшуку тіла було знайдено посвідчення водія на ім’я Корнути Івана Івановича, уродженця Закарпатської області.

Експертиза встановила, що смерть священнослужителя носила природний характер. У протоієрея під час суботнього відпочинку в сауні раптово зупинилося серце через тромб, який відірвався.

Міліція відкрила кримінальне провадження з позначкою “природна смерть”. Хоча родичі покійного не писали заяву про пограбування священика в міліцію, останні ведуть пошук дівчат, які супроводжували отця Іоанна. Вони будуть допитані на предмет обставин, при яких сталася смерть священика, повідомив радник ГУ Національної поліції в Києві Микола Жукович.

Протоієрей Іоанн Корнута служив у Свято-Введенському чоловічому монастирі Києва, будучи секретарем намісника обителі єпископа Фастівського Даміана (Давидова), вікарія Київської митрополії УПЦ (МП).

Читайте також  У мережі з’явилися нові фото та відео обвалу Коломийського економіко-правового коледжу

Монастир відомий своєю іконою Божої Матері «Поглянь на смирення», якій приписують сумнівне “чудо” відображення на склі, а також служить місцем зустрічей київського відділу “Російського Імператорського Союзу-Ордена” (єпископ Даміан відомий як духовний наставник київських монархістів-легітимістів, які виступають в підтримку династії Романових).

Журналісти, які звернулися в Введенський монастир за коментарем події, отримали від мешканців обителі відповідь: такі делікатні питання розглядаються “тільки через митрополію”.

23 січня півсотні священиків і чотири єпископи – архієпископ Білогородський Миколай, архієпископ Макарівський Іларій, намісник обителі єпископ Фастівський Даміан, єпископ Золотоноський Іоанн – провели у Введенській обителі заупокійну літургію і чин відспівування протоієрея Іоанна.

Фото з відспівування доступні в мережі Фейсбук. Вказується, що тіло покійного поховано на братському кладовищі в Ризо-Положенчеському монастирі села Томашівка Київської області.

У некролозі на сайті Київської митрополії УПЦ говориться: “21 січня, на 27 році життя раптово відійшов до Господа клірик Київської єпархії протоієрей Іоанн Корнута, 1990 року народження.

Місцем його служіння був монастир Введення в храм Пресвятої Богородиці, де він також ніс послух секретаря вікарія Київської Митрополії єпископа Фастівського Даміана…

Журналісти, в свою чергу, відзначають, що сумна історія протоієрея Іоанна Корнути не ставить клеймо на всіх священнослужителях, однак служить уроком для всіх.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.