ФРАНКІВСЬКІ ТАКСИСТИ СКАРЖАТЬСЯ, ЩО ЛІЦЕНЗІЮ НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПАСАЖИРІВ ПОТРІБНО ОТРИМУВАТИ В КИЄВІ

22 березня за участю міський голова Руслан Марцінків  вчергове зустрівся з керівниками служб таксі, які здійснюють свою діяльність у місті Івано-Франківську.
sluzhba-taksi-prestizh-kolomyya-sluzhba-taksi-prestizh-kolomyya

На зустрічі мер окреслив головні питання, які потрібно вирішити для налагодження тісної співпраці між владою та суб’єктами господарювання, які надають послуги таксі. Серед них – належний рівень якості надання цих послуг, безпека пасажира та водія, створення спеціально обладнаних місць для стоянки таксі, співпраця з патрульною службою міста. Крім того, найактуальнішим залишається питання щодо роботи таксистів у правовому полі відповідно до норм чинного  законодавства, інформує прес-служба міської ради.

Керівники служб таксі також озвучили свої проблемні питання, з якими вони стикаються у своїй діяльності. Зокрема, одним з них є одержання ліцензії на надання послуг з перевезення пасажирів на таксі, яку потрібно отримувати безпосередньо в місті Києві. Крім того, зауважили, що значна частина ринку приватних перевезень знаходиться в “тіні”, а це в свою чергу перешкоджає здійсненню господарської діяльності суб’єктам господарювання, які працюють в рамках правового поля.

За підсумками зустрічі для вирішення озвучених проблем та для покращення роботи керівникам  управлінь були дані  відповідні доручення.

Джерело: http://firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: