«Політична невинність»: Світлана Лобода вляпалась у черговий гучний скандал. Вона вже зовсім здуріла?

Російська співачка українського походження і поки ще українського громадянства Світлана Лобода стала героїнею чергового скандалу. На цей раз — з коротеньким відео 2013 року, де вона приміряє футболку одіозної організації “Оплот” і бажає харків’янам “жити сильно” — діло було в Харкові.


Прес-служба Лободи розповсюдила заяву, в якій переконує ЗМІ, що відео не відображає ніяких політичних пристрастей Лободи, а є звичайним піар-ходом.

“Світлана не мала уявлення ні про організацію, зазначену в відео, ні про ту роль, яку ця організація зіграє в історії України”, — йдеться в повідомленні прес-служби, де також висловлюється образа на те, що співачці не дають вільно вступати в Україні, а ставлять усілякі перешкоди.

Дійсно, останнім часом концерти Лободи проходять або з побоюванням, або скасовуються — Лободу дуже багато в Україні вважають безпринципною і цинічною по відношенню до своєї країни. Втім, це теж спірне питання, бо підтримуюча країну-агресора людина навряд чи вже має відношення до своєї Батьківщини. І переконання в тому, що людина мистецтва знаходиться поза політикою тут не проходять: якраз в політичних іграх Росії і використовується Лобода — навряд чи вона цього не розуміє.

Що стосується старого відео в футболці “Оплоту”, то казка про політичну наївність Лободи — елементарний міф: її жодного разу не помітили, скажімо, в футболці з тризубом чи символом “Азову” (до питання “про роль в історії України”) або у концерті на користь України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.