У Франківську п’яна молода жінка розтрощила номер та вимагала поселити її в інший

В Івано-Франківську на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Івано-Франківської області поступив сигнал про спрацювання тривожної кнопки з готелю.

На місце спрацювання тривожної сигналізації відразу відправився наряд реагування поліцейських охорони, інформує прес-служба Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Адміністратор закладу розповіла, що в готель поселилася дівчина, але через деякий час вона попросила поселити її в інший номер, адже цей її не влаштовує.

Коли працівниця готелю піднялась у номер, щоб переконатись, що саме не влаштовує гостю, то побачила, що в номері пошкоджені меблі, розбитий телевізор, телефон, розкидані речі. Працівниці готелю довелося скористатися “тривожною” кнопкою поліції охорони, адже причетність до скоєного дівчина заперечувала.

Піднявшись в готельний номер з адміністратором, правоохоронці побачили молоду жінку, яка перебувала в нетверезому стані, а також пошкоджене майно закладу. На місце події поліцейські охорони викликали патрульну поліцію міста Івано-Франківська та слідчо-оперативну групу для з’ясування обставин події та встановлення суми завданих збитків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.