НОВИНА ДНЯ! Термінова заява Саакашвілі: Дні Порошенко пораховані! Нас чекає … (ВІДЕО)

На цьому відео – страх. Страх бариг, які відчувають, що їх дні у годівниці полічені.

Так почав менше години назад свій пост у Фейсбуці екс-президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі в Фейсбуці, запропонувавши 1-хвилинне відео з сьогоднішнього засідання Верховної Ради (а далі повний текст повідомлення):

Сьогодні вся фракція БПП вийшла до трибуни в Раді, щоб нахабно брехати про те, що вчора їх не пускали голосувати. Вони вже забули, що вчора активісти цілий день, не дивлячись на зливу, блокували всі виходи з Ради, щоб змусити їх Вони називають протестувальників провокаторами і загрозою для стабільності – це правда. Ми – реальна загроза для їх договірних і междусобойчика! Вони бояться, і правильно роблять, тому що коли ми приведемо до влади новий політичний клас, їм доведеться відповісти за всі свої злочини!
Зараз вони відчайдушно чіпляються за владу, намагаються нацькувати на нас своїх ланцюгових псів з СБУ, всіляко дискредитувати нас через свої кишенькові ЗМІ, називають нас «фриками» і «бидлом». Що ж, все це вже було, це – агонія і страх злодіїв, значить ми все робимо правильно, ми на правильному шляху!
На нашому боці правда і народ України! Вчора ми показали, що нас багато, що ми готові боротися, і будемо битися за майбутнє України до повної перемоги!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.