ЦЕ ПРОСТО ЖАХ! З пакетом на голові вивезли до лісу: шокуюче зізнання ветерана АТО

10-11 липня у Львові відбулось чергове судове засідання у справі ветерана АТО з Борщева Вадима Цукерника, затриманого львівськими правоохоронцями ще 26 вересня 2016 року. Мова знову йшла про запобіжний захід, який, звісна річ, на прохання прокурора продовжили до 25 вересня.

Окрім того, в ході вчорашнього та сьогоднішнього засідання було розглянуто ряд клопотань обвинувачених та сторони захисту. Отримав змогу виступити перед присутніми і сам Вадим Цукерник, слова якого вразили багатьох.

 

У своєму виступі Вадим Цукерник чітко та аргументовано вказав на невідповідність слів представника сторони обвинувачення з наявними доказами, а також на те, що жоден з опитаних правоохоронцями свідків не вказав на його причетність до злочину

А чого тільки вартує перелік ризиків, на які посилається прокурор, вимагаючи продовження терміну тримання під вартою, то він дійсно вражає своєї абсурдністю.

На думку прокурора, Вадима не можна відпускати з під варти, бо той і без того переховувався від слідства. Мабуть підлеглий Юрія Луценка не знає, що Цукерник був затриманий у власному домі, за адресою реєстрації і при цьому не чинив жодного опору. Також прокурор відніс до ризиків неодноразове перебування Вадима Цукерника в зоні проведення АТО. Судячи з цього, тепер кожен, хто свого часу захищав Україну і продовжує боронити нашу державу від зовнішнього ворога, потрапляє в особливу групу людей, яких в будь-якому випадку потрібно тримати за гратами. При цьому у нас дуже просто вийти на свободу корупціонерам та ТОП-чиновникам, які обікрали країну і привласнили мільярди гривень. Вони, виявляється, становлять меншу загрозу суспільству і точно не втечуть від полісменів. Легкий сміх у присутніх викликав ще один вказаний прокурором ризик – володіння Вадимом засобів маскування. Невідомо, що саме мав на увазі представник обвинувачення, але получилось доволі безглуздо, пише “Звістка”.

Читайте також  Руслана Лижичко показала масштабні вирубки Карпатських лісів. ВІДЕО

У своєму виступі Вадим Цукерник нагадав суду, що він раніше не судимий, у нього хороша характеристика і він жодного разу не притягався до адміністративної відповідальності та не був свідком по жодних справах. Також хлопець висловив сподівання, що рано чи пізно це сфабриковане дійство завершиться і він зможе поновитися у Подільському державному аграрно-технічному університеті, в якому до затримання здобував освіту.

На цьому виступ ветерана російсько-української війни не завершився. Він в деталях розповів про події 26 вересня минулого року, коли його буквально викрали з дому невідомі в масках, влаштувавши при цьому стрілянину, хоча жодного опору беззбройний Вадим не чинив. Крім цього, Цукерник заявив, що дехто з співробітників правоохороних органів, які брали участь у його затримані, відверто заявляли, що знають про його непричетності до злочину. Після цього його вивезли у невідомому напрямку, накинувши на голову пакет. У одному з лісових масивів львівські правоохоронці продовжили чинити фізичний тиск, намагаючись зламати Вадима морально.

Тільки завдяки представникам громадської організації “Воля” та бойовим побратимам, які в свою чергу оперативно прибули додому до Вадима Цукерника, вдалось попередити інші протиправні дії та можливе підкидання вогнепальної зброї.

На завершення Вадим Цукерник висловим впевненість в тому, що усе це спланована операція, метою якої є виправдання та допомога в уникненні відповідальності для справжніх злочинців

У хлопця немає всесильних покровителів та багатих батьків, він пішов добровольцем на фронт і повернувся живим, навіть не знаючи, що не за горами нові випробування і боротьба.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.