Вони що, з дуба рухнули? Франківчанка, яка покинула у квартирі однорічну дитину, заплатить штраф у розмірі 200 гривень(відео)

Одна вдома. В Івано-Франківську поліцейські вилучили, дуже неочікувано, – однорічну дитину. Виявляється, дівчинка була покинута батьками в занедбаній квартирі. Без світла та крихти їжі. А на полицях всюди – шприци. Крик дитини почули сусіди. Вони й покликали на допомогу.

Такого страхіття, як було в тій хаті, правоохоронці ще не бачили. Маленька Діана солодко спить в ліжку. Вона лише нещодавно заспокоїлась – розповідають медсестри, йдеться у сюжеті Надзвичайних новин.

Покинуту та голодну, серед ночі, дівчинку терміново привезли до лікарні. Якби не патрульні – ця історія могла б закінчитися трагічно. Батьки залишили однорічну Діану у квартирі абсолютно одну. Дитячий плач сусіди слухали щонайменше дві години. А потім не витримали і викликали поліцейських. Щоб потрапити всередину – їм довелося виламувати двері.

Занедбана, темна кімната. Скрізь розкидані речі, а на полицях – шприци. Серед цього мотлоху – і лежала дитина. Куди зникла матір Діани і її співмешканець – невідомо. Сусіди підтверджують – пара неблагополучна. Люблять випити та погуляти. Мати дитини, Ірина, з’явилася лише на другий день, 29-річна жінка на годину зайшла до доньки – розповідають медики.

Принесла речі і розірвану соску. А потім знову кудись зникла. Втім правоохоронці жінку вже знайшли. Вона розповіла, що покинула дитину через роботу. Правоохоронці підозрюють, що жінка має проблеми з наркотиками. Її старша донька вже давно живе з бабусею. За те, що кинула напризволяще молодшу дитину, Ірині «світить» штраф – до 200 гривень. Утім тепер горе-матір поставили на облік. Діану їй поки не віддаватимуть. Соціальні служби вважають, що малій буде краще у будинку дитини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.