Курортний сезон в Криму: гори сміття, порожні пляжі та «віджим» землі

Цьогоріч курортний сезон в Криму, очікувано, нічим не відрізняється від попередніх трьох. Хіба що стало ще «краще» – до порожніх пляжів додалися гори сміття та відкриті «віджими» землі російськими окупаційними військами.

Останнє, наприклад, відбувається у Любимівці. Там російські війська захоплюють земельні ділянки місцевих жителів для розширення військового містечка. При цьому ігноруються права населення на володіння земельними ділянками і здійснюється руйнування їхніх приватних будинків

Тим часом, пляжі продовжують пустувати. Незважаючи на теплу воду в морі і температуру повітря, там відпочиває дуже мало людей. Алушта, Севастополь, Ялта – «кримнашисти» чомусь не спішать відпочити на окупованій території. Натомість усі намагаються виїхати закордон. Ще б пак, адже навіть відпочинок в Італії обходиться дешевше, аніж в окупованому Криму. У соціальних мережах опублікували фото із одного з турагентств Росії, де показано ціни на відпочинок в окупованому Криму та вартість відпочинку в Італії.

Ціни на відпочинок відрізняють на 10 тисяч рублів. При цьому дорожчим виявився курорт в Криму.

«Привіт #кримнашу. Це і є справжня Росія, а не той лубок, на який ви слюні пускали в зомбоящик… І справа не в тому, що Крим – це “чемодан без ручки”, а в тому, що “чекізмом” (злодійством, дурістю і злостивістю) спотворена вся економіка (і політика теж)», – пише російський журналіст Ілля Вайцман.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разом з тим, окупанти не здатні впоратися з грудами сміття, як зібралися на вулицях кримських міст.

Так, в мережі з’явилися фото з окупованого Севастополя, де просто посеред вулиці розкидане сміття.

Читайте також  Україна: гегемон європейської політики середньовіччя

Відповідні фото опубліковані у Twitter-акаунті «RoksolanaToday&Крым».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У смітті потопають не лише кримські міста, а й гора Південна Демерджі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Все це – лише яскрава демонстрація справжнього обличчя «русского міра» – бруд, насильство та намагання всіх обманути та усе відібрати. Чи цього хотіли кримчани, які з триколорами зустрічали окупантів у березні 2014? Навряд. Та такий стан справ лише пришвидшує «протверезіння» місцевих мешканців, а отже і повернення півострова до складу України.

Джерела:

http://24tv.ua/tsina_vidpochinku_u_krimu_ta_v_italiyi__porivnyannya_duzhe_divuye_n837317

https://gazeta.ua/articles/krym/_dlya-teh-kto-lyubit-uedinenie-pokazali-pusti-plyazhi-krimu/779939

http://24tv.ua/krim_potopaye_u_smitti_opublikovani_foto_n836585

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: