Подробиці ДТП на Івасюка: всі четверо патрульних були п’яні (відео)

Вчора ввечері в Івано-Франківську на вулиці Івасюка, неподалік гіпермаркету “Епіцентру”, зіткнулися два автомобілі.


Як повідомили в прес-службі патрульної поліції Івано-Франківська, водій автомобіля “ВАЗ” виїхав на зустрічну смугу, коли намагався оминути острівець безпеки та допустив зіткнення з “БМВ”. Як стало відомо в автомобілі “ВАЗ” знаходилося четверо людей. Усі вони – патрульні поліцейські. Медики підтвердили факт, що водій “ВАЗу” перебував у нетверезому стані.

Сьогодні, 27 червня, на брифінгу в патрульній поліції розповіли деталі ДТП.

Оскільки начальник патрульної поліції Івано-Франківська перебуває у відпустці із пресою спілкувався т.в.о начальника патрульної поліції Олег Сердюк.

За його словами, водій “ВАЗу” (патрульний поліцейський – ред.) мав ознаки алкогольного сп’яніння. В автомобілі “БМВ” перебувало двоє людей, потерпілі у стабільному стані.

“Дана справа переходить в рамки кримінального провадження, паралельно проводиться службове розслідування, а також досудове. Четверо патрульних відсторонені від виконання обов’язків”, – наголосив О. Сердюк.

Наразі, як наголошує О.Середюк водій “ВАЗу” знаходиться на реабілітації. Крім того, у патрульних є довідки, які підтверджують, що усі чотири патрульні, котрі знаходились в авто, були у стані алкогольного сп’яніння.

“Керівництво управління зацікавлене в об’єктивному розгляді та веденні слідства.  В авто  “БМВ” усі були тверезі, водій автомобіля нещодавно отримав водійські права. Щодо патрульних найстаршому з них 35 років, решту молодші”, – розповів Сердюк.

Чи розглядатиметься питання про звільнення патрульних-учасників ДТП наразі у Патрульній поліції не кажуть, мовляв ведеться слідство. Якщо провину водія доведуть йому загрожує від 3 до 8 років ув’язнення.

Прокуратура Івано-Франківської області розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.