Оновлено. Шокуючі подробиці вбивства студентки з Болгарії:вбив, заховав у чемодан і вивіз у глухе село(фото, відео+18)

У понеділок, 12 червня, у лісосмузі на Рогатинщині Івано-Франківської області знайшли тіло 24-річної студентки з Болгарії Дішлі Еля Зію, яка зникла кілька днів тому.

Як повідомляє “Правда”, дівчина навчалася на 4-му курсі стоматологічного факультету Івано-Франківського національного медичного університету.

Зникла Еля Зію ще 31 травня.

Спочатку за пошуки дівчини взялися її друзі. Потім до справи підключилися правоохоронні органи.

Основним підозрюваним був хлопець дівчини Ельдар, родом із Туркменістану.

За словами подруги зниклої студентки, востаннє дівчину бачили в компанії саме Ельдара, який був у стані алкогольного сп’яніння. Еля Зію нібито планувала розірвати стосунки з хлопцем, адже той раніше бив її.

За словами самого Ільдара, між ним та Елею не відбувалося ніяких конфліктів. Дівчина вночі прокинулася і пішла з його квартири геть із телефоном. Зранку хлопець помітив, що дівчина зникла.

Згодом підтвердилася інформація, що в день зникнення дівчину бачили непритомною біля порогу її хлопця Ельдара. Бойфренд жорстоко її побив, після чого відправив фото своєму другові. Як розповів однокімнатник Ельдара, той регулярно залякував та погрожував Елії.

Справа набула нових обертів, коли тіло дівчини зі слідами насильницької смерті знайшли правоохоронці. Його виявили в озері, яке серед місцевих має недобру славу, адже через значну його глибину тут часто топляться люди.

За даними “Міста”, смерть дівчини настала через травму голови. З метою приховання слідів злочину вбивця заховав її у валізу і вивіз за межі міста.

Правоохоронці запевняють, що мають достатньо доказів, аби довести вину Ельдара, зокрема і показання сусідів, які напередодні зникнення дівчини чули у квартирі, де пара проживала спільно, сварку і звуки, схожі на бійку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.