9 чоловіків чесно зізналися, що змушує їх НІКОЛИ не змінювати

Що може змусити чоловіка ніколи не зраджувати своїй жінці?

Нам би хотілося думати, що чоловік, з яким ми зустрічаємося, ніколи нам не змінить. Але правда в тому, що зрада трапляється досить часто, передає Ukr.Media.

Чоловіки зраджують: іноді нам, іноді з нами. Ми постійно намагаємося зрозуміти, чому вони це роблять. А причин може бути багато: це нестача відкритого і близького спілкування у відносинах, коли чоловік не відчуває, що жінка розуміє його потреби і бажання.

Якщо з цим розібратися складно, то підемо від зворотного. Що може змусити чоловіка ніколи не зраджувати своїй жінці? Ось що говорять вони самі:

1. Це виховання.

«Я був так вихований. Мій батько був адвокатом з сімейних питань, в дитинстві я часто бував у його офісі і чув, як зрада руйнувала сім’ї та життя. Років у 12 я поклявся, що сам ніколи так не зроблю, і ніколи і не робив так».

2. Коли жінка любить його таким, який він є.

«Справа не тільки в сексі. Звичайно, хороший секс допомагає. Але головне те, що жінка приймає мене таким, який я є. Чоловікам не подобається, коли їх намагаються змінити».

3. Змінювати дорого.

«Якщо чесно, то дешевше забезпечувати тільки свою дружину, ніж втрачати і шукати іншу».

4. Занадто багато переживань — це не ѕекѕуально.

«Кожен раз, коли я починаю фантазувати про пристрасному ѕекѕе з незнайомкою, у мене починають потіти руки від переживань. І це не тільки страх бути спійманим. Адже це означає, що мені доведеться брехати, запам’ятовувати свою брехню, починати сексуальні стосунки з новою людиною, звикати та пристосовуватися, ну і звичайно ж представляти реакцію сім’ї, друзів і дружини, якщо все стане відомо. При цьому яким би гарним секс не був, він не компенсує всі ці переживання, які зовсім не ѕекѕуальні».

Читайте також  Польща почала висилати українців, які втекли від мобілізації, - ЗМІ

5. Наслідки гірше процесу.

«Звичайно, безперечно, є щось запаморочливе в тому, щоб відчути увагу іншої жінки, її бажання тебе, новизна ѕекѕа, якась тваринна пристрасть. Але потім все одно чекають три наслідки: вас спіймають, вас буде мучити почуття провини, і нічого, порожнеча. Я б не хотів усвідомити, що у мене взагалі немає совісті по відношенню до своїх відносин і своїй жінці».

6. Краще надавати увагу і покращувати відносини зі своєю жінкою.

«Насправді, це не складно — витрачати 5 хвилин, щоб виявити увагу до своєї дівчини. Щоб мимохідь обійняти її, помасажувати шию, поки вона щось готує на кухні, відкрити пляшку вина і розслабитися разом з нею. Емоційну близькість не можна зраджувати».

7. Більше нікого не хочу.

«Коли я перебуваю у відносинах, я витрачаю свій час і енергію тільки на цю людину, і більше мені ніхто не цікавий».

8. Цінувати те, що маєш.

«Ѕекѕуальне задоволення від ѕекѕа з іншого — швидкоплинно. Якщо у вас є діти, ви повинні думати, який приклад ви подаєте. Цінуйте життя, яке у вас є. Вирішуйте проблеми, які змусили вас захотіти змінити дружині. Справжня любов зробить ваш ѕекѕ більш пристрасним і задовольняє».

9. Гра не варта свічок.

«Ѕекѕ — це прекрасно, але він мало чим відрізняється між собою. Та, інша жінка може бути трохи красивішою, досвідченішою або наївною, але в цілому все одне і те ж. А якщо виявиться, то це буде дорого коштувати».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.