У Франківську жінка намагалась підкупити патрульного літрою розведеного спирту

Мешканка Івано-Франківська запропонувала патрульному літру розведеного спирту, аби той не складав на неї протокол.
Як відомо, сьогодні патрульну поліцію викликали на вулицю Черемшини – власниця одного із приватних будинків перетворила свою оселю та подвір’я на сміттєзвалище.

За словами сусідів, 68-річна жінка продає розведений спирт на зупинці напроти “Космосу”. Тож патрульні пішли до неї на розмову. Та переконує, що сміття не збирає – лиш пляшки та папір, які здає як вторсировину. У розмові із копами Марія Семенюк запевнила, що вивезе все сміття вже за тиждень.

Водночас, поліцейські поцікавились, що в неї у сумці. Після недовгої розмови та зізналась, що має при собі кілька літрів розведеного спирту. Втім, переконувала, що торгувати ним не збиралась, а купила його, аби віддати знайомій. Та натомість мала дати картоплі, молока, яєць та інших продуктів.

Патрульні зазначили, що навіть купувати міцні спиртні напої домашнього виготовлення є адмінправопорушенням та карається штрафом. Та жінка переконувала, що ним не торгує, а використовує для бартеру та розраховується за допомогу. Тож просила її не штрафувати. І навіть запропонувала поділитись з патрульним літрою. Та той відмовився. У підсумку, жінка вирішила вилити весь запас фальсифікованого алкоголю у траву.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.