Представники місії ОБСЄ цікавились проведенням адміністративної реформи на Прикарпатті

Заступник голови облдержадміністрації Богдан Кобилянський, керівники департаментів соціальної політики, охорони здоров’я, управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій ОДА зустрілися із представниками ОБСЄ.

Комісію ОБСЄ на зустрічі представляли офіцер з планування та координації СММ ОБСЄ головного офісу у Києві Келсі Гарріс-Сміт, представники Івано-Франківського відділення СММ ОБСЄ, спостерігачі Марко Кіршбаум, Мирослав Демко та Анатолій Козак, інформує прес-служба ІФ ОДА.

Представників місії насамперед цікавили питання соціального захисту учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб та проведення адміністративної реформи на Прикарпатті. Окрім того, було обговорено реалізацію державної політики з питань сім’ї та гендерної рівності в регіоні.

Марко Кіршбаум зауважив, що ОБСЄ як найбільша у світі регіональна організація займається питанням безпеки та надає підтримку Україні. Місія була направлена на прохання українського уряду за рішенням 57-ми держав-учасниць ОБСЄ. Основну свою діяльність місія здійснює в зоні конфлікту на сході України, а також вивчає проблемні питання у всіх регіонах України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.