У Франківську викрили фірму, яка заробляла на фальшивих довідках про ціну авто

Прокуратура Івано-Франківської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 28, ч. 4 ст. 368-3 («Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми»), ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 358 («Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів») Кримінального кодексу України.


Нагадаємо, що троє мешканців міста Івано-Франківська, серед яких експерт-оцінювач та директор однієї із приватних фірм, зорганізувалися у стійке злочинне угрупування та в період з липня по жовтень 2018 року отримували неправомірну вигоду від громадян за надання завідомо неправдивих довідок про вартість транспортних засобів. Про це пише прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

У ході санкціонованих обшуків за місцем проживання та роботи фігурантів було вилучено грошові кошти, отримані неправомірним шляхом, і всю документацію, яка підтверджує причетність зловмисників до махінацій з оцінкою більше 10 автомобілів мешканців області.

За вчинене їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.