Порошенко прокоментував скандальне фото з сином у футболці “Russia”

Глава держави наголосив, що мав серйозну розмову з молодшим сином. Президент України Петро Порошенко під час прес-конференції прокоментував нашуміле фото зі своїм молодшим сином Михайлом, пише ТСН

“Про футболку. Я дійсно побачив цю фотокартку, і я її не бачив раніше це фотокартка з приватного інстаграму, вона стосується ночі на Геловін і це був вертеп, вертепна природа. Хтось малювався чортом, хтось надів цю футболку”, – пояснив Порошенко.

Він наголосив, що на фото зображені хлопці 14-15 років, однак навіть на Геловін вважає таку поведінку неприйнятною.

“З цього приводу в мене була розмова з моїм 15-річний сином, я вас запевняю, і я знайшов правильні слова, щоб він це зрозумів. Але це була не його футболка, він не використовує її у звичайному житті. Але навіть на Геловін, я вважаю, що це не добре”, – додав український лідер.

Нагадаємо, Молодші діти Президента України – Михайло, Олександра і Євгенія Порошенки узяли участь у щорічній фотозйомці для випускного альбому престижного британського Concord College цими днями.

Їхні однокласники виклали у соцмережі світлини не лише з офіційної фотозйомки, але й з попередніх подій під час навчання.

На одному з фото Михайло Порошенко, який займається танцями (зокрема, хіп-хопом) позує з товаришами у футболці з написом Russia попри те, що в Україні Росія визнана державою-агресором, яка анексувала Крим і окупувала частину Донбасу.

Увагу на цьому фото акцентував журналіст Левко Стек на своїй сторінці у Facebook в п’ятницю.

«Крайній справа – Михайло. Він же – молодший син Петра Порошенка. Він же – учень престижного британського коледжу Concord. Він же – власник стильної футболки Russia. Він же – отримає від баті добрячої прочуханки за цю фотосесію», – написав пан Стек.

Читайте також  Завтра на Галичину завітає Петро Порошенко

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.