Поки франківці та поліцейські шукали вбивцю, труп ожив і пішов додому (фото)

Неординарна ситуація трапилась вчора ввечері на одній з вулиць Івано-Франківська.

Франківець Sergii Gaievskyi у мережі Фейсбук написав про ефектне затримання патрульною поліцією невідомих чоловіків.

“Кілька екіпажів патрульної поліції прочісували двори на Береговій. Все було швидко, чітко і яскраво – опитували людей, перевіряли перехожих… А потім – затримання. Зізнаюсь, такого ще не бачив і якісна робота патрульних мене вразила”,- написав Sergii Gaievskyi.

Як розповіли кореспонденту Бліц-Інфо у патрульній поліції, вчора ввечері до них поступило повідомлення про вбивство.

“Патрульні одразу ж почали опрацьовувати територію, але ніяк не могли виявити тіло, тож зв’язались з заявником і він розповів де саме це трапилось. Заявник розповів, що бачив, як троє чоловіків душили четвертого і коли той впав без ознак життя, свідок викликав поліцію і побіг за одним з підозрюваних у бік “Панорами плази”, – каже прес-секретар патрульної поліції Микола Гурак.

Після розмови зі свідком патрульні почали оглядати територію і помітили підозрілих осіб та затримали їх. Опісля з’ясували в підозрюваних адресу проживання імовірного трупа і поїхали до нього.

“Виявилось, що чоловік вже був вдома з розірваним вухом. Його забрали з дому і привезли на місце, де були затримані підозрювані. Виявилось що і заявник і потерпілий і підозрювані були у стані алкогольного сп’яніння. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу і передили всіх учасників події їм”, – підсумував Гурак.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.