У Франківську оголосили конкурс на внесення змін до генерального плану міста

У березі цього року міська рада дозволила внести зміни до генерального плану Івано-Франківська.

Відтак, департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини оголосив конкурс на виконання робіт з розробки містобудівної документації по внесенню змін до генплану міста, пише Побудовано.

Відповідне оголошення днями з’явилося на сайті публічних закупівель ProZorro.

Торги перебувають на стадії подання пропозицій. Сам аукціон відбудеться 10 травня. Очікувана вартість робіт складає 1 400 000 гривень. При цьому переможець повинен виконати всі роботи із внесення змін до генплану до листопада 2017 року.

Довідково:
Генеральний план – це містобудівна документація, що визначає принципові вирішення розвитку, планування, забудови та іншого використання території населеного пункту.

Генеральним планом визначаються:
потреби в територіях для забудови та іншого використання; потреба у зміні межі населеного пункту, черговість і пріоритетність забудови та іншого використання територій; межі функціональних зон, пріоритетні та допустимі види використання та забудови територій; планувальна структура та просторова композиція забудови населеного пункту; загальний стан довкілля населеного пункту, основні фактори його формування, містобудівні заходи щодо поліпшення екологічного і санітарно-гігієнічного стану; території, які мають будівельні, санітарно-гігієнічні, природоохоронні та інші обмеження їх використання; інші вимоги, визначені державними будівельними нормами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.