Випадкова аварія, коли авто сина Президента в’їхало у машину бійця добробату, обростає подробицями

Син Президента України, депутат фракції БПП Олексій Порошенко потрапив в аварію в центрі Києва. Як свідчать зведення МВС, в аварію потрапили його купе-кабріолет BMW-320 і “Mitsubishi L-200”. ДТП сталася на перехресті Хрещатику і колишньої вулиці Інститутської.

Сам син Президента і його авто не постраждали. На БМВ залишилися лише невеличкі подряпини. Серйозніших пошкоджень зазнав “японець”, за кермом якого був атівець. У “Міцубісі” доведеться міняти чимало деталей. У позашляховика розтрощено перед, пише газета Експрес.

На місце аварії прибув полковник автоінспекції з міського управління і представник Адміністрації Президента. Після оформлення аварії народний депутат поїхав далі, а “Міцубісі” забрав евакуатор.

Сам нардеп визнав, що став учасником ДТП. “у перерві між вранішнім і вечірнім засіданням Верховної Ради на Хрещатику сталася невелика ДТП. Я стояв на світлофорі, коли почув ззаду звук гальм. За кермом іншого автомобіля був боєць АТО. Ситуацію вирішили за спільною згодою, без претензій з обох сторін”, — зазначив молодший Порошенко. Згода сторін — це, звісно, чудово. Але цей інцидент привернув увагу до себе увагу також з іще однієї причини. Як свідчить декларація про доходи Олексія Порошенка, у його автопарку справді є автобіль марка BMW 320i Cabrio 2011 року випуску. Як його ціну син Президента вказав суму 424 тисячі 640 гривень. Тоді як на автомобільних сайтах таке авто продають за ціною майже 30 тисяч доларів, або понад 795 тисяч гривень.

Але й це ще не все.

“Автомобіль сина Президента, — каже Всеволод Воєводін, фахівець з ремонту автомобілів, — однозначно, броньований. Адже, як свідчать фотографії, позашляховик “Міцубісі” зазнав значно більших пошкоджень. Це підтверджує, що син Президента замовив додаткове посилення захисту свого авто. Базові моделі цих автомобілів не передбачають такого захисту. А отже, це додаткові витрати. Для прикладу, вартість лише одного броньованого колеса доходить до трьох тисяч доларів. Плюс додаткові технічні зміни, котрі вартують понад сотню тисяч гривень. Таке замовлення — дуже дороге”.

Читайте також  Щойно! Рада пpоголосувала за легaлізацію медичного канaбісу в Укpаїні! Що тепеp буде

Отже, все може вказувати на те, що син Порошенка міг занизити вартість автомобіля, у якому пересувається. Навіщо? Мабуть, лише для того, щоб справити враження хлопця, що живе життям простих людей.

Утім після аварії Олексій Порошенко не пересів на метро. Вже наступного дня після інциденту він приїхав до парламенту автомобілем “Land Rover”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.