Негода в Україні влаштувала “темну” і повалила тисячі дерев

У квітні країну завалило снігом.

Знеструмлені несприятливими погодними умовами без світла станом на 7 годину ранку суботи залишаються 229 населених пункти в чотирьох областях.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, в Одеській області без електропостачання – 178 населених пунктів, Дніпропетровській – 31, Харківській – 16, а Кіровоградській – чотири.

Бригадами обленерго тривають роботи з відновлення електропостачання населених пунктів.

Обмежень руху транспортних засобів на автомобільних дорогах немає.

Крім того, через налипання мокрого снігу та шквального вітру зафіксовано падіння близько трьох тисяч 790 дерев в Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

До ліквідації наслідків негоди залучено дві тисячі 126 осіб і 548 одиниць техніки.

Нагадаємо, в результаті погіршення погодних умов (дощ з мокрим снігом, налипання мокрого снігу і пориви вітру 15-20 м / с) через спрацювання систем захисту і обриви ліній електропередач 18 квітня багато населених пунктів в кількох областях України залишилися без світла.

У Харківській, Запорізькій і Дніпропетровській областях зафіксовано падіння близько 2900 дерев. У місті Новоросійськ Дніпропетровської області 18 квітня дерево придавило жінку 1957 року народження. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.