Види сексу, про які мріє кожен чоловік: варто спробувати до весілля

Таємно від усіх, кожен про таке думав!

До одруження чоловікові варто спробувати секс без зобов’язань, секс зі старшою жінкою, секс на одну ніч, а також секс утрьох.

 

Ці різновиди сексу доступні лише за межами шлюбу, тому чоловікові точно буде про що згадати затишними сімейними вечорами… 

Секс без зобов’язань

Ви періодично зустрічаєтеся, чудово проводите час у ліжку, а потім розбігаєтесь по своїх життях. Такі стосунки – велика рідкість і улюблений сюжет для зав’язки романтичних комедій.

Секс зі старшою жінкою

Актуально для чоловіків, які не перетнули 30-річний рубіж, оскільки пізніше здивувати когось чимось вже важче. Тим паче, коли тобі 19, на роль старшої жінки цілком підійде 30-річна. Вона вже досить досвідчена, але при цьому дуже молода.

Секс на одну ніч

Від сексу без зобов’язань відрізняється тільки часовими рамками. У цьому випадку після близькості з жінкою ви більше ніколи не зустрінетесь. Незважаючи на це, пам’ятай, що за будь-яких обставин потрібно поводитися благородно. Не варто обіцяти своїй нічній пасії, що подзвониш, якщо навіть не взяв її номер телефону. І звичайно ж – пам’ятайте про безпеку!

Секс утрьох

Ансамбль із двох дівчат і одного чоловіка. Про це мріють всі чоловіки. Однак навряд чи після весілля ваша половинка погодитися на подібні експерименти…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.