Підліток на Хмельниччині забив до смерті свою бабусю

Днями в одному з сіл Дунаєвецького району жінка знайшла тіло 61-річної сестри з ознаками насильницької смерті. В скоєному зізнався 15-річний двоюрідний внук загиблої. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на прес-службу ГУНП Хмельницької області.

Спершу хлопець намагався збрехати, але надто нервувався і заплутався у своїй версії трагедії. Відтак, вирішив зізнатись, що вбив пенсіонерку.

Хлопець – круглий сирота, яким опікувалась бабуся. Напередодні ввечері він повертався з сільського кафе, де дивився футбол. Дорогою додому зайшов до родички, з якою в результаті посварився. Після цього побив її, завдавши черепно-мозкову травму і численні переломи черепа. Залишивши пенсіонерку помирати, хлопець втік додому, а після обіду наступного дня до нього зайшли поліцейські.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч.2 ст.121 ККУ) відкрито кримінальне провадження. За скоєне хлопцеві «світить» ув’язнення на термін від семи до десяти років. Сьогодні, 26 березня, йому збираються оголосити підозру.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.