Якими будуть наші смартфони через 20 років (фото)

Вже у 2037 батареї телефонів заряджатимуться за кілька хвилин, а екрани стануть неймовірно чутливими.
Розвиток технологій настільки стрімкий, що складно уявити, як ще 20 років тому люди користувалися величезними кнопковими телефонами, передає t3. А що ж трапиться з гаджетам, без яких важко уявити своє життя, ще через 2 десятки років?

Кращі батареї

Термін служби акумуляторів залишається болючою темою для власників телефонів. Гаджети стають потужнішими, тоншими і батареї також мають відповідати змінам. Гарна новина полягає у тому, що вже на підході технологія nanobatteries, яка не тільки ефективніша за літієві акумулятори, а й дозволяє дати волю у розмірах. Не виключено, що за 20 років можна буде говорити про те, що телефон заряджатиметься поки закипає чайник, а не за кілька годин. Бездротова зарядка також стане стандартом, адже будь-яка поверхня може бути зарядним пристроєм.

Гнучкі дисплеї

Ми вже звикли до смартфонів із заокругленими краями дисплеїв, тому можна припустити, що ця технологія істотно покращиться за два десятиліття. Чи побачимо ми телефон, який можна скласти та всунути до кишені до 2037? Складно сказати, адже питання полягає у матеріалі, з якого можна буде створити гнучкий гаджет. Цілком ймовірно, що з’являться екрани із живленням від сонячної енергії, голографічні дисплеї, які проектуватимуть зображення над телефоном.

Також прогнозується, що екрани стануть інтелектуальнішими та зможуть імітувати різні текстури.

Супер швидкість мережі

Більшість з нас тільки освоюють 4G поки у світі набирає обертів 5G. Ймовірно, ми не зможемо насолодитися такою швидкістю до 2020 року, але вона зробить неймовірну революцію у передачі даних. Хочете фільм, будь-яку гру чи новий музичний альбом за 3 секунди? Це не мрії, а майбутнє.

Читайте також  Як прикарпатське містечко Долина перетворилась на лідера в Україні у сфері енергоефективності

Цифрові помічники

Siri та Google Assistant стануть просто дитячими забавками у порівнянні з тим, що чекає на нас за 20 років. Насправді ці помічники ставатимуть розумнішими та дізнаватимуться про нас все більше. Традиційні рядки та стовпці додатків змінить спрощений інтерфейс, який покаже нам те, що ми хочемо, ще до того, як ми про це подумаємо.

Siri та її суперники майже не будуть відрізнятися від друзів та родичів, з якими ми розмовляємо телефоном. Видається і страшно, і корисно.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.