Просто душа розривається від горя: Львів… Живим на цьoму фoто залишився лише чолoвік

Ще два з половиною роки тому українці знали про війну із книг та фільмів. Вона завжди здавалася чимось далеким і нереальним, з радянськими формами та зброєю, зі списами та мечами, з кіньми та лицарями. Це було нашим минулим. Але росія зробила це нашим теперішнім та частково майбутнім.


Війна забирає наше щастя, наш час, наші сподівання. Війна вбиває. І немає значення, де ти від неї ховаєшся – у Європі, США, на Західній Україні чи у Києві. Війна знайде кожного, якщо не фізично, то морально, і завдаватиме біль. Сьогодні, після чергової терористичної атаки з боку росії на мирний Львів, війна вкотре завдала біль усім українцям, вбивши цілу сім’ю, — матір і трьох дочок, залишивши живими тільки батька.

Докладніше про те, що у Львові загинула ціла родина, інформує львівський мер Андрій Садовий у мережі Telegram, відео публікує Telegram-канал “Bochkala_WAR” та фото взято з Telegram-каналу “Труха Україна”.

Чоловіка на знімках та відео звати Ярослав Базилевич. Бувши далеко від фронту, і близько до європейського кордону, він втратив найціннішого – трьох дочок, найстаршою з яких був 21 рік, і подружжя. Внаслідок російської атаки він дивом вижив, а його дружина Євгенія, дочки Ярина, Дарина та Емілія загинули у власному будинку. Так далеко від фронту… але так близько виявилися російські ракети, які забрали найцінніше у чоловіка, і поранили всю Україну.

Кожен українець є метою російських ракет. І ні час, ні відстань не можуть зупинити загарбника. Не можуть зупинити його і західні партнери, які не здатні вживати більш жорстких заходів і надати українським військовим потужнішу зброю, попутно розв’язавши руки. І лише ЗСУ можуть стримувати ворога та захищати українців.

Читайте також  Понад рік вважався зниклим безвісти: зaгuнув прикарпатець Іван Михайлик

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.