До Курської області та Білгородщини увійшли танки ЗСУ: на болотах паніка, йде серйозний прорив

З самого ранку на росії відбуваються просто неймовірні події


Сьогодні, 6 серпня, стався прорив кордону рф – техніку ЗСУ помітили в Курську та Білгороді. Поки рашистські паблики пишуть про атаки на Суджанський та Коренівський райони Курської області.

“ДРГ 100 чоловік”, – в істериці пишуть російські паблики. Пропагандисти заявляють про нібито спробу “прориву” кордону в Курській області – зокрема, повідомляється про бої у напрямку Курилівки та Гончарівки.

Також рашисти повідомляють, що українська ДРГ намагається зайти до Суджі під прикриттям артилерії. На бронетехніці, яка зайшла на територію росії, видно розпізнавальний знак у вигляді трикутника.

кремлівські пропагандони заявили, що бойові дії відбуваються на кількох ділянках кордону. На росії стверджують, що ЗСУ нібито перейшли ділянку кордону малою групою на кілька сотень метрів.

У той же час, росіяни влаштували чергову істерику в Telegram-каналах, закликаючи окупантів продовжувати завдавати ударів по мирному населенню України. Крім того, росіяни здивовані, що росія від кремлівських наративів “Київ за три дні” докотилася до атаки на Курську область.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.