На вiйні з pосійськими окупaнтами загинув вiдомий укpаїнський футбoліст. Життя геpоя обіpвалося на Запоpізькому напpямку ФОТО

Колишній захисник футбольного клубу з Борисполя “Борисфен” Олександр Гончар загинув у війні із російськими окупантами.

Життя героя із позивним Джміль на 43-му році життя назавжди обірвалося на Запорізькому напрямку.

Олександр у березні 2023 року Олександр без вагань вступив до лав Збройних Сил України. Був солдатом окремої автомобільної бригади десантно-штурмових військ ЗСУ.

Олександр Гончар народився у селі Щасливе (Бориспільського району). Був вихованцем бориспільського футболу. Першим професійним клубом став “Борисфен”, за який він дебютував у 1997 році, був гравцем основи.

Потім були інші команди: “Прикарпаття”, “Ворскла”, “Металіст”, “Зоря”, “Нива”. Двічі ставав срібним призером Першої ліги України: 2002/2003, 2005/2006.

Після завершення спортивної кар’єри став займатися приватною підприємницькою діяльністю, згуртувавши навколо себе надійних, відповідальних людей.

У Олександра залишилася дружина, син та дочка.

Церемонія прощання із загиблим героєм відбудеться у понеділок, 27 листопада 2023 року, об 11:00 на Книшевому меморіальному парковому комплексі в Борисполі.

У серпні 2020 року Гончар вийшов у стартовому складі на знаменитий матч проти київського “Динамо”. Тоді “Борисфен” переміг із рахунком 2:0.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.