Прогноз погоди на серпень: українців буде “колошматити” вітрами та ураганами

Нестерпна спека залишилася позаду, температури повітря в серпні будуть комфортнішими, проте грози в першій половині місяця будуть неабиякими.

Пекельна спека, від якої Україна знемагала в липні і в період якої було побито не один температурний рекорд, залишилася в минулому. У серпні теж будуть спекотні дні, але вже без захмарних температур +35-40 градусів.

“Стеля” в останній місяць літа становитиме +32-33 градуси.

Тож у серпні точно буде легше. Та й спекотні дні стане переносити набагато простіше, оскільки цього місяця буде набагато менше відключень світла в Україні, отже, зможуть працювати кондиціонери, а це означає, що буде більше можливостей розслабитися і не мучитися від спеки. І тепер у спеку можна буде з’їсти приємне холодне морозиво з працюючого холодильника, а не наполовину розтале з холодильника, що тече.

Виснажлива спека в липні була пов’язана з тим, що Марс зближувався з Юпітером, а обидві планети дуже “гарячі”. У серпні ці планети почнуть розходитися. Їхнє точне з’єднання буде 14 серпня, а після цієї дати прийде прохолода.

У другій половині місяця Марс буде в жорсткому квадраті до “холодної” планети Сатурн, і в Україну прийде похолодання.

Тож після 14 серпня відчуються перші нотки полегшення, і денні температури в другій половині місяця будуть не вищими за +25 градусів. У якісь моменти навіть здаватиметься, що це початок осені, проте це не так, оскільки наприкінці серпня потеплішає знову.

Тож серпень не буде нестерпно гарячим – буде спекотно, але терпимо, а друга його половина однозначно буде прохолоднішою і комфортнішою.

Що стосується опадів, то в першій половині серпня на Україну чекають грози і сильні пориви вітру. Можливі навіть жорсткі ситуації через погодні умови. Це пов’язано з аспектом Урана і Плутона.

Читайте також  "Долар несеться за критичну межу, громадяни провокують інфляцію": експерти про те, що буде з курсом валют в обмінниках

Хто такий Влад Росс
Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

У цей період природа буде колошматити Україну вітрами та ураганами. Дерева падатимуть, їх буде просто зносити, тому слід бути обережнішими.

А от у другій половині серпня вимальовується більш милостива картина: опадів буде менше, стане прохолодніше. Одним словом, із середини місяця і до вересня буде спокійно і сухо.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.