В Івано-Франківську будують новий унікальний спорткомплекс. ФОТО

В Івано-Франківську продовжують програму розвитку громадської спортивної інфраструктури. Сучасний багатофункціональний спорткомплекс зводять біля Німецького озера, що в Пасічній.

У проекті – поле для ігрових видів спорту: влітку з пісочним покриттям для пляжного волейболу та футболу, а взимку його накриватимуть модульним штучним покриттям для міні-футболу, волейболу, баскетболу, інформує прес-служба МВК.

Передбачено тент висотою 18,5 метрів, який буде захищати від атмосферних опадів, чого повністю достатньо для проведення навчально-тренувальних занять та змагань у різну пору. Трибуни, які встановлять навколо поля, розраховані на 296 місць. Також окремо за проектом облаштують адміністративно-господарські приміщення, роздягальні, душові та санвузли. Наразі звели фундамент під опори та металеві конструкції для каркасу. Закінчити проект планують цьогоріч.

“Це спільний проект, який реалізує міська рада, футбольний клуб “Ураган”, за підтримки народного депутата Володимира Шкварилюка, який посприяв з виділенням коштів з держбюджету. Для міста дуже важливо зводити нові спортивні споруди. За співфінансування з областю добудуємо стадіон хет-трик. Також плануємо цього року розпочати басейн на території фізкультурно-оздоровчого комплексу”, – зазначив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

На його переконання, такий спортивний комплекс в Пасічній дозволить проводити змагання не лише всеукраїнського, але й міжнародного рівня. Зараз в Івано-Франківську немає аналогів поля для пляжних видів спорту. Такі матчі почали практикувати лише минулого року, коли почалось зведення цього піщаного поля. Тут вже відбулась фінальна частина чемпіонату України з пляжного футболу та пляжного волейболу. Всі учасники й організатори були задоволені якістю комплексу. Накриття дозволить продовжити в часі такі змагання десь до жовтня, а потім перейти на заняття в весняно-осінньому режимі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.