До кінця тижня в Україні дощитиме: синоптик розказав, де опади будуть сильнішими

Температура буде доволі комфортною, тільки на півдні очікується на 2-4 градуси тепліше норми.

До кінця червня в Україні очікується доволі комфортна погода з періодичними невеликими дощами, тільки на заході країни опади будуть більш інтенсивними. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич.

“Протягом найближчого тижня територія нашої країни перебуватиме в умовах підвищеного атмосферного тиску, тож погода очікується досить стабільною, без різких коливань температури повітря та стихійних явищ”, – пояснив синоптик.

Лише у західних областях, за його даними, періодичне надходження нестійких повітряних мас балканського походження призведе до випадання грозових дощів, в окремі дні можливі град та шквалисте посилення вітру.

Температурний фон в Україні очікується близько до норми, тільки у південній частині він буде вище за норму на 2-4 градуси.

Погода 24 червня
У понеділок вдень у більшості областей, крім західної частини та Криму, пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозою. Температура повітря вдень становитиме +24…+29 °С, на півдні та у Криму повітря прогріється до +32 °С, а на заході країни буде +19…+24 °С.

Погода 25 червня
У вівторок, за даними синоптика, в Україні буде переважно без опадів, лише вранці та вдень у північних, а також східних регіонах пройдуть невеликі короткочасні дощі, місцями з грозами. Швидкість вітру буде 7-12 м/с. Температура вночі +12…+17 °С, вдень +22…+27 °С, у південній частині місцями розігріє до +31 °С.

Погода 26 червня
У середу в Україні також буде переважно без опадів, лише вранці та вдень у північних, східних регіонах та у Карпатах пройдуть невеликі короткочасні дощі, місцями з грозами. Вночі стовпчики термометрів покажуть +12…+17 °С, вдень +22…+27 °С, а на крайньому півдні температура підвищиться до +30 °С.

Читайте також  Погода готує нещадний удар: насуваються люті морози — які області найбільшої небезпеки

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.