На Донеччині загинув прикарпатський військовий Петро Романюк

Знову Отинійська громада у жалобі. Вкотре за перший місяць літа, ми отримуємо страшні звістки про загибель наших Героїв.

Про це повідомили в групі Отинія-Інформ, передає Фіртка.

“Із сумом сповіщаємо про загибель молодшого сержанта, Петро Романюк 1982 р. н. жителя селища Отинія. Водій гірсько-штурмового взводу, гірсько-штурмової роти, військової частини А 3892, молодший сержант Романюк Петро Васильович загинув — 17 червня 2024 року, в ході проведення бойових дій в. ч 3892 поблизу населеного пункту Веселе, Бахмутського району Донецької області”, – йдеться у допищі.

Прощання громади із загиблим Героєм відбудеться в неділю 23 червня (зі сторони м. Івано-Франківськ) на площі перед памʼятником Тарасу Шевченку в селищі Отинія о 12:00. Опісля того, тіло загиблого захисника прибуде до рідної домівки, а далі цього ж дня, розпочнеться чин похорону.

Відповідно до Розпорядження Отинійського селищного голови № 74-О від 21.06.2024 року, 22-23 червня на території Отинійської селищної територіальної громади оголошено дні жалоби за загиблим Захисником Петром Романюком.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.