“Був тим, за ким йдуть без страху”: на фронті загинув тренер спортивної школи. Фото

У боях проти російських окупантів на фронті загинув відомий тренер дитячо-юнацької спортивної школи “Спас” Василь Прокопенко. Він став на захист Батьківщ

Про тяжку втрату повідомили на сторінці Facebook міжнародно фестивалю звичаєвої культури “Живий вогонь”. Його згадують як унікальну, надзвичайну людину, взірця, козака-характерника.

“Честь була тебе знати, бути поряд з тобою в цьому житті! Вічна слава за твої козацькі військові подвиги. Низький уклін тобі за виховання молодого покоління, за патріотів, які продовжать твою справу на цій святій землі. Ти засіяв поле, і воно дасть якісний урожай!” – зазначили на сторінці фестивалю.

У мережі називають Прокопенка обличчям українського козацтва та безкорисною і безвідмовною людиною.

“Це жахлива втрата не лише для родини, не лише для України, це втрата для цього Всесвіту, бо Василь дійсно унікальний. Хто хоч раз в житті його зустрічав, це підтвердить. Це суміш любові, добра, сили та розуму. Все життя він працював для України і для наших дітей”, написала у Facebook користувачка Віта Приймак.

Побратим і товариш загиблого Героя Святослав Бойко розповів, що Прокопенко завжди вчив дітей бути людьми і гідними українцями.

“Він був тим, за ким йдуть без страху. Навколо нього гуртувались люди, він випромінював впевненість і спокій. Він був Воїном і бився до останнього подиху”, – зазначив Бойко.

Вас може зацікавити:Хто порушив правила? Хитре завдання з ПДР із відео
“Це тренер мого старшого сина. Він був майже святий. Працював за копійки. Горів своєю справою. Я завжди посміювався, що він вважає себе козаком. А зараз розумію, що він ним і був”, – написав у Facebook користувач Аркадій Сладков.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.