Жорстокі репресії та шалені тарифи: сплеск невдоволення жителів півострова

Тимчасово окупаційна влада Керчі визнала, що міські тарифи на опалення є найвищими в Криму. Відповідне повідомлення на своїй сторінці в «FB» опублікував підконтрольний Кремлю «глава» Керчі Володимир Подліпенцев. Він додав, що мешканці Керчі постійно пишуть скарги з цього приводу.

«Щодня в адміністрацію приходять листи зі скаргами на високі тарифи на теплоносії, що подаються ТЕЦ. Людей хвилює те, що зараз тарифи найвищі в Криму. У цьому повністю підтримую тих, хто висловлюється відкрито», – написав Подліпенцев.

Він стверджує, що для зменшення тарифів у майбутньому, в місті представили проект оптимізації схеми теплопостачання Керчі. Але даний проект досить сумнівний.

У тимчасово окупованому Криму ростуть тарифи на комунальні послуги. З 1 січня підняли вартість деяких видів комунальних послуг на 10-15%. На початку зими подорожчали електроенергія, вода, тепло-і газопостачання. При цьому чиновники кажуть, що ціни на кримський газ – в два рази нижче обґрунтованих. Тобто, планується подольше зростання цін.

У підконтрольному агресору комітеті за цінами і тарифами Криму заявили, що тарифи на воду і опалення півострова залишаються дотаційними.

Тим часом, репресії в анексованому Мордором Криму продовжуються, незважаючи на бажання Кремля співпрацювати зі Сполученими Штатами Америки. Про це розповів кримський політолог Євгенія Горюнова.

«Росія позиціонує себе, як сильна держава, і в даному випадку вона не буде підлещуватися перед Сполученими Штатами на внутрішньому ринку – перед виборцями. Тому Росія буде позиціонувати себе з точки зору практично наддержави, відповідно, вона не буде йти жодні поступки. Марія Захарова (офіційний представник МЗС Мордору – КР), сказала, що територіями не торгуємо, показавши кримчанам, що їм не варто ні на що сподіватися. На якісь поступки в правовій сфері, якесь послаблення репресій, які в Криму відбуваються», – резюмувала Горюнова.

Читайте також  "Влаштують масовий заміс": Астролог назвала небезпечні міста з 1 по 9 травня

Офіційний представник МЗС рашки Марія Захарова заявила, що Кремль не планує повертати Україні Крим. Так вона прокоментувала слова представника Білого дому про те, що президент США Дональд Трамп чекає від Росії повернення Криму Україні.

Напередодні прес-секретар Білого дому Шон Спайсер заявив, що Дональд Трамп чекає від Росії повернення Криму Україні і скорочення масштабів насильства на сході України. Він нагадав, що раніше постпред США при ООН Ніккі Хейлі також заявила про жорстку позицію Вашингтона по Криму.

В Адміністрації президента України позитивно оцінили заяву президента США Дональда Трампа про те, що Росія повинна повернути Крим Україні.

Нагадаємо, що ВРУ офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели ряд економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Джерела:

http://ru.krymr.com/a/news/28311591.html,

http://ru.krymr.com/a/28311900.html

http://patrioty.org.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: