Хлопці в окопах втомилися: Кулеба пояснив рішення обмежити консульські послуги для чоловіків

Дмитро Кулеба заявив, що рішення призупинити консульські послуги для військовозобов’язаних чоловіків за кордоном було справедливим.

Міністр закордонних справ, коментуючи нещодавнє розпорядження МЗС, пояснив, що під час війни українські бійці в окопах надзвичайно втомлюються.24tv.ua

Крок заради справедливості

За його словами, поки незрозуміло, скільки українських чоловіків повернеться. Водночас міністр вважає неприпустимим, щоб ті, хто перебувають за межами країни, “сиділи в ресторанах”, поки інші гинули.

Вони (військові, – 24 Канал) не розуміють, чому уряд не намагається залучити більше людей до участі у війні,– сказав Дмитро Кулеба в інтерв’ю.

Зверніть увагу! Тимчасові обмеження жодним чином не стосуються надання консульської допомоги у разі надзвичайних ситуацій з громадянами України за кордоном.
Вже невдовзі МЗС надасть уточнені розʼяснення щодо порядку отримання консульських послуг в межах законодавства для військовозобов’язаних чоловіків. Це відбудеться ближче до дати набуття чинності нового закону про мобілізацію – 18 травня.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.