Потужна злива накриє всю Україну: синоптики зробили прогноз на найближчі дні

14 квітня, частину областей накриє потужна гроза.

Про це повідомляє синоптик Ігор Кибальчич.

“У західних областях вночі без опадів, вдень пройдуть короткочасні дощі, грози, місцями град та шквали 15-20 м/с”, – прогнозує синоптик.

Вітер буде південно-західний, 7-12 м/с, а стовпчики термометрів вночі покажуть +6…+11 °С, вдень повітря прогріється вже до +20…+25 °С.

На півночі України вночі та вдень буде сухо, а ввечері пройдуть невеликі короткочасні дощі й місцями грози. Вітер західний, 5-10 м/с. Вночі буде +5…+10 °С, а вдень +16…+21 °С.

У центральних областях очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі буде +6…+11 °С, а вдень стовпчики термометрів покажуть +18…+23 °С.

У південних областях та у Криму також очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вночі +8…+13 °С, вдень комфортні +20…+25 °С.

З понеділка, 15 квітня, українці відчуватимуть зниження температури повітря. Якщо порівнювати із першою декадою квітня, то буде дійсно відчутне зниження температури. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

“У понеділок у зв’язку з короткочасними дощами та збільшенням кількості хмар в більшості західних та північних областей температура знизиться до +11°…+16°”, – прогнозують синоптики.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.