Зaгинe 2 мільйони людей і все закінчиться: з’явилося мoтoрoшнe пророцтво про кінець війни в Україні

За прогнозами священика із Закарпаття війна в Україні триватиме у 2024 році та триватиме до весни. Переломною датою стане час після Благовіщення. Про прогноз священика розповів у своєму YouTube-каналі український дослідник Віктор Кірій.

Так, священик із Закарпаття, пророцтво якого він передав, у 2015 році після початку АТО заявляв, що це ще не війна. “Ця війна (АТО – ред.) – це ще не війна, через сім років почнеться справжня страшна війна, в якій загине 2 мільйони людей. І коли вона закінчиться, Україна стане по-справжньому незалежною”, – говорив тоді священик.

Кірій також процитував свій вірш, написаний ще 4 роки тому, який “прийшов йому в потоці”, а йому тільки лишилося його записати. Вчений заявив, що він перегукується з пророцтвом священика.

“Сонце в Овні і Місяць – уповні –

Березнева минула імла.

Все таємне виходить назовні

І Добро повстає проти Зла”.

Кірій так прокоментував свій вірш: у 2024 році святкування Благовіщення припадає на 25 березня (за новим стилем), коли Місяць буде повним, а Сонце – в Овні, як і щороку цього дня. А Великдень настав через 6 днів, 31 березня. За його словами, ці дати збігаються з останнім рядком вірша:

“Сонце в Овні, а місяць – серпочком,

І виходить вода з берегів –

Йде Марія з Ісусом-синочком

І скидають блюзнірських богів”.

“Існують підстави очікувати, що протягом цього тижня, який у 2024 році буде відділяти Благовіщення від Великодня, відбудеться велике зрушення у свідомості українського народу і, можливо, війна закінчиться саме цього тижня, але ймовірніше, ще триватиме приблизно 2 місяці”, – резюмував Віктор Кірій.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.