ПРИКАРПАТЦІ МОЖУТЬ ПЕРЕДАТИ ПОКАЗНИКИ ГАЗОВОГО ЛІЧИЛЬНИКА ЧЕРЕЗ SMS

ПАТ «Івано-Франківськгаз» впровадило нову послугу для передачі показань приладу обліку. Відтепер надсилати дані можна за допомогою СМС-повідомлення.

sms

Це не тільки зекономить час клієнтів, а й зробить їх обслуговування швидким та комфортним, інформує ПАТ «Івано-Франківськгаз».

 

З 1 квітня 2016 року прикарпатці можуть передати показання лічильника за допомогою СМС на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ YYYYY, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, YYYYY – показання лічильника (до 5 цифр). Між даними особового рахунку і показаннями необхідно ввести пробіл. Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо».

 

Якщо клієнт отримав відповідь «Невірний формат», це означає, що дані, які він надіслав, вказані не коректно. Йому необхідно їх перевірити та повторити спробу.

 

Окрім того, передати показання лічильника споживач може будь-яким, зручним для себе способом:

 

  • через Особистий кабінет на сайті https://104.ua;
  • зателефонувавши до Контакт-центру за номером 0342-591-104;
  • надіславши повідомлення з зазначенням адреси та номеру особового рахунку на електронну адресу [email protected](Контакт-центр працює з 8:00 до 20:00 год. без вихідних  та святкових днів, а також без обідньої перерви);
  • зателефонувавши до абонентсьго відділу свого районного відділення/УЕГГ

Зняття показань лічильників газу повинні проводитися споживачем щомісяця, станом на 1 число. Передавати дані за попередній місяць необхідно з 1 по 5 числа поточного місяця. У такий спосіб споживач може бути впевненим, що сплачує саме за той обсяг газу, який використав. Зняття показань приладів обліку проводиться споживачем самостійно.

 

Номер 7104 є єдиним номером для всіх споживачів природного газу та призначений тільки для прийому СМС-повідомлень. Вартість відправки повідомлення згідно з тарифом мобільного оператора.

Читайте також  Українки запустили флешмоб проти насильства на підтримку побитої в поїзді Лугової

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: